Loading...

Lydhealings musik

 
Hjertemeditationsmusik uden tale (lydhealende) 
Varighed: 5,17 min.          

Hør 45 sek. her 

 

Pris: kr. 10,- 

 

 

 

Lydhealings musik

guide meditation Line Vilstrup healer clairvoyant

 

 Lydhealing
Varighed: 9.37 minutter
 

Hør 45 sek. her

 

Pris: kr. 40,-  

 

 

 

                        

NormaNordic

 

NormaNordic har komponeret og indspillet den healende musik, som ligger under mine guidemeditationer.

Jeg har valgt NormaNordic, fordi Andreeas lyde er healende. De rammer noget i mig, og så er de på en og samme tid både forløsende og rørende. Det er naturlige lyde, der for mig til at svæve tilbage til en svunden tid. Det er en meget kraftfuldt energi samtidig med at det er smukt og meget følsomt.

Jeg har fået mange tilbagemeldinger fra mine kursister, som fortæller, at musikken påvirker deres krop - de slapper af og kan trække vejret. Og jeg ved, at når det påvirker deres krop positivt, så påvirker det også deres celleniveau, hvilket er utroligt vigtigt i en tid med megen stress og jag.

I nogle af musikstykkerne har vi valgt at lydene har fokus på at heale dit hjerte, andre igen har vi valgt, at det mere skal heale din psyke.

Andreea som står bag NormaNordic er min søster. Hun arbejder også med det spirituelle. Vi arbejder med vores evner på hver vores måde. Andreea er kunstner og stærkt knyttet til moder jord, til jordenergien, til urternes og lydenes healende kraft. Hun er Health Mentor og frembringer altid en olie eller creme i sit lille køkken, som afhjælper alskens eksem, udslæt, ømme led og generelle helbredsmæssige ubalancer.

Hør brudstykker af NormaNordics healende lyde her: