Loading...

Hvad siger andre, som har fået renset og energihealet deres bolig?

Formålet med husrensning og energihealing at tune din bolig til din engergi og rense den for gammel og tung energi. Er du interesseret? Se hvornår jeg næste gang renser og healer boliger i spirkalenderen

Line

"Vi kan alle fem mærke en mere 'klar' luft i huset. Min datter føler, at hun ikke længere har en varm ånde-agtig fornemmelse omkring sig herhjemme. Det er rart. "

Pia

"Hermed en lille tilbagemelding efter husrensning i onsdags.

Onsdag og torsdag oplevede jeg hovedpine og at jeg var i ret dårligt humør, sådan lidt opfarende.
I weekenden har jeg været i ret godt humør og er begyndt at føle mig mere hjemme i mit hjem, hvilket jeg har haft kæmpet lidt med at føle."

Gwen

"Hushealingen har hjulpet og energien er blevet bedre og mere blid. Jeg mærker det også, når andre folk er her sammen med os. Af hjertet tak for det. "

Erik

"Jeg føler og mærker, at boligen er blevet renset!"

Pia

"Jeg har siden onsdag haft en større lyst til at lufte ud og til at holde hjemmet pænt og rent."

B

"Det jeg kunne mærke var, at det var lettere at trække luft i huset, følelse af renere luft, lettere energistrøm. Det var den stærkeste oplevelse."

Pernille

"For det første er her stille og en rigtig god, rolig og fin fornemmelse i huset. Der er helt klart sket en ændring til det bedre, selvom jeg i lørdags kunne dufte friskbrygget kaffe i stuen - selvom jeg ikke havde lavet kaffe."

Karin

"Jeg kunne ret hurtigt mærke, at energien i mit hjem var mere klar. Ting er blevet mere klart for mig, og har fået et værdifuldt energiboost, og får ryddet op og pudset vinduer. Så jeg kunne få bedre fokus på min base, hvor jeg lader op." 

Nadja

"Da jeg åbnede hoveddøren kommer en meget fæl og tung luft mig i møde. Luften var indelukket og tung. Pyha…Da jeg kom hjem ca. 45 minutter senere, duftede der nyt og frisk. Jeg luftede ud i hele hytten, som du anbefalede i din mail. Tusind tak for din healing og din rensning af vores bolig - du kan tro, vi kan mærke det - det er helt anderledes at være her - rummene føles luftige og lyse - vi kan trække vejret. Energierne er lette - det er som om alle vores rum smiler."

Susie

"1000 tak for healing af min bolig. Efter en udluftning - følte mig let sådan lidt svævende over sofaen selvom jeg lå på den og så fornemmede jeg en duft af havvand.  Endvidere er det som om lejligheden er blevet mere klar (som om en dis er lettet)..alt synes mere klart nu."

Mette

"Noget er sket… jeg har netop smidt 2 sække ud af gl. papier og rod. Som om energien er transformeret."

Pia

"Jeg renser ofte selv vores bolig stort set hver gang jeg gør rent: lufter ud, går med røgelse i alle rum og bønner. Men i det ene værelse, har der været en mærkelig lugt . Lugten er forsvundet efter du har healet/renset huset. Tak!"

Christina

"Føler klart en lethed og en form for renset rum. 2 dage efter din rensning skød en orkide med et blad, som har stået død og vissen et halvt år."

F.W.

"De første par dage efter healingen, var der en lugt i huset.. a'la en gammel støvet bibliotek lugt. især i den ældste del af huset. En stor ændring jeg har bemærket, er trangen til at rydde op og skabe orden. Vi har pludselig haft fat i alle skuffer og skabe og smidt ud og lavet orden. Møbler er fjernet og andre er flyttet rundt... så en slags oprydnings hvirvelvind fløj gennem huset kan man vel sige"

Cristine

"Jeg troede ikke umiddelbart der var noget at hente i husrensningen, men synes virkelig jeg mærker en stor forskele, særlig på vores badeværelse, før var det så kold og klamt men der er sket en ændring efter rensningen"

Lena

"Tak for healing af vores bolig, jeg har mærket det som om der er nemmere at trække vejret at her er mere frisk luft og jeg mærker mere ro og jeg har sovet meget godt og dybt i nat, så tak for de"

Kristine

"Luften er rene, som om man bedre kan trække vejret. Fik lyst til at rydde op, og det har bare forsat"

Katja

"Jeg kom lidt sent hjem i onsdags og nød at lave gennemtræk. Jeg oplever en mærkbar forandring, en lethed/klarhed i min lejlighed og det er ligesom nemmere at trække vejret her! Det er skønt. Så endnu engang, tak for hjælpen"

Gitte

"Tak for din Fjernhealing af min bolig” efter onsdag er der kommet mere energi i mig og huset! Jeg har ryddet alt det der ikke bruges ud af mine køkkenskabe! Jeg er faktisk igang med hele huset...engang imellem kommer der en duft af frisk luft fra skoven"

Sanne

"Jeg har efterfølgende oplevet en anderledes energi, mere harmoni og balance i hjemmet, både hos mig og mine børn. Der er lyde, som jeg tidligere har tænkt, var fra min nabo, som er forsvundet og generelt er her bare blevet mere stille på en behagelig måde"

Rikke

"Jeg har stadig glæde af husrensningen, det er som om der er kommet mere lys og luft og jeg har en stor lyst og glæde ved at være i mit hjem i øjeblikket"

Åse

"Tak for din healing. Det har føltes meget dejligt, lyst og "let" at være i huset lige side. Jeg vil anbefale dine healing og boligrensnings arrangementer til andre"

Katrine

"Jeg føler helt klart en ændring herhjemme og “indeni” mig selv. Kan bedst beskrives ved at her/jeg føles “lettere” og mere fri(t). Det var som om der før hele tiden var problemer/bekymringer og jeg blev ved med at køre i ring."

Kristine, 

"Jeg kunne mærke en forskel. Både under selve healingen, havde jeg selv fornemmelsen af, at jeg fik det sådan kortvarigt virkelig godt. Samtidig er der, i dagene efter på sådan lidt tilfældig vis, sket nogle forbedringer i boligen, som løfter energien. Så det har afgjort lettet energien at få boligen renset "